Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

OM OSS

Om Online Hundetrening

Er du en fersk valpeeier? Eller har du fått deg hund for første gang? Kanskje du har vært ute i konkurranseringen i en eller annen hundesport? Eller kanskje du til og med jobber med hund? Uansett hvilken kategori du er i, så har vi et kurstilbud for deg. Vi jobber nemlig for å ha et tilbud for alle og enhver.

Online hundetrening består av et spekter med profesjonelle hundetrenere og instruktører som sørger for kvalitetsbevisste kurs med en høy standard. Instruktørene her er spesialiserte innenfor egne fagfelt – hvilket gjør at vi kan tilby deg som kursdeltaker den beste ekspertise innenfor vårt kursutvalg.

Nå kan du med noen få tastetrykk lære om hund og trening av hund fra erfarne og kompetente instruktører fra hele landet.

Vi jobber for at du skal få en bedre hverdag med din hund

Våre kurs bygger på forskningsbasert trening av hund på en måte som skal være enkel å forstå. Kursportalen vår er enkel å bruke, og er designet slik at du kan ha full kontroll over din egen progresjon i kurset. På våre kurs kan du ta deg god tid til å lære det du trenger å vite slik at du blir en super hundetrener for din hund.

Den røde tråden i våre kurs er til enhver tid en god relasjon mellom hund og eier. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning på våre kurs. Det vil si at vi belønner hunden for riktig handling. Du vil også lære om hvordan du på en fornuftig måte lærer hunden din regler og grenser i hverdagen. Vår målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund bør nemlig være lystbetont, både for hund, og for eier.

TRYKK PÅ KNAPPENE FOR Å LESE MER:

KVALITETSKURS

ERFARNE INSTRUKTØRER

FULL KONTROLL

FÅ HJELP VED BEHOV

ONLINE HUNDETRENING GJØR KVALITETSKURS TILGJENGELIG FOR ALLE

Ved hjelp av moderne teknologi kan vi nå tilby deg en undervisningsform som har mange positive sider.

Våre instruktører legger ned svært mye arbeid for å utvikle kvalitetskurs som gjør at du lære om hund på en effektiv og givende måte. Vårt kursmateriell revideres med jevne mellomrom slik at du hele veien kan holde deg oppdatert.

PROFESJONELLE INSTRUKTØRER FRA HELE LANDET

Vårt team består av mennesker som har unik kompetanse på sine felt. Vi har instruktører kjent fra TV-seriene Superhundene, Valpeskolen, Fra bølle til bestevenn og Dyrepasserne. Vi har også instruktører som har etablert, utviklet og driftet egne hundeskoler og kurskonsept, hundesentre og hundehoteller. Våre instruktører har også gjerne sertifiseringer som instruktører, dommere, testpersonell, operative hundeførere og hundetrenere.

Vårt team har over 30 års erfaring med hundetrening og undervisning av alt fra valper og ferske hundeeiere, til erfarne konkurranseekvipasjer på nasjonalt og internasjonalt nivå.

I Online hundetrening er vi av den oppfatning at en godt balansert kombinasjon av teori og praksis gir mest kunnskap og erfaring.

Ved å trene og utvikle egne hunder mot konkrete mål kan man kontinuerlig evaluere hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og veldig forenklet – så er det nettopp det hundetrening handler om.

På denne måten erfarer man fort at hunder er ulike, og at det som fungerer på en hund kanskje ikke fungerer like godt på en annen. Slik er det med oss mennesker også – vi motiveres av forskjellige ting, og vi reagerer kanskje ulikt på forskjellige læringsmetoder. Vi er derfor ikke så opptatt av EN enkelt metode her i Online hundetrening, men mer av å ha en stor verktøyskoffert som gjør mangfoldet av gode løsninger større. Våre instruktører er aktive hundetrenere som hele tiden jobber med atferd, og som kontinuerlig tilegner seg kunnskap om hvordan vi som mennesker kan påvirke hunden på best mulig måte.

HA FULL KONTROLL OVER EGEN TRENING

Ved hjelp av våre onlinekurs kan du nå ha full kontroll på egen trening.

Du bestemmer selv både tidspunkt og sted for kurset, og ikke minst for treningen. Det betyr at du har full kontroll over egen timeplan, og kan derfor kombinere andre nødvendige gjøremål i tillegg til å lære om trening av hund. Våre kurs fungerer like bra på mobil og nettbrett som på PC, noe som gjør at du kan ha med deg kurset over alt. Kanskje er det fint med en liten treningsøkt på hytta etter å ha lest litt i en god bok, eller kanskje er det praktisk å se på kurs mens du venter på bussen? Mulighetene er mange, og med våre kurs er det du som styrer dem.

Når du kjøper kurs hos oss så har du tilgang på kurset i minst et år. Det betyr at du kan bruke god tid på å trene på ting frem til du og hunden din behersker det.

I tillegg byr det på muligheten for å kunne gå tilbake i treningen hvis det etterhvert skulle oppstå utfordringer. Kanskje er løsningen så enkel at man bare må repetere litt av treningen man gjorde for noen måneder siden.

FÅ OPPFØLGING FRA KURSETS INSTRUKTØR

Et onlinekurs er en fantastisk løsning for veldig mange. Noen ganger hender det imidlertid at man kanskje ikke helt forstår det som blir sagt eller gjort – at metoden du prøver på ikke fungerer på akkurat din hund, eller at det oppstår noe som gjør at man trenger litt individuell oppfølging. Dette er en utfordring i et onlinekurs. Vi har imidlertid lagt det opp slik at du kan stille spørsmål til din instruktør hvis det er noe du lurer på. Dette gjør du inne i selve kurset når du er logget inn med din bruker.

MØT VÅRT INTSTUKTØRTEAM

I vårt team finner du kjente ansikter fra TV, mennesker som har etablert, utviklet og drevet hundeskoler i mange år, instruktører med forskjellige fordypninger og sertifiseringer på sine felt, samt dommere og testpersonell for å nevne noen.

Felles for instruktørene i vårt team er at de jobber for å tilby deg nettbaserte kurs om hund og trening av hund av høy standard. Vi jobber for å utdanne hundeeiere over hele landet slik at flere mennesker og hunder får erfare et harmonisk hundehold.

Trykk på bilde av instruktørene for å bli bedre kjent med hver enkelt.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.