Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

BLI INSTRUKTØR

Er du nygjerrig på å samarbeide med oss? Da kan kanskje denne siden gi deg informasjonen du leter etter.

Begynn å undervise

FØLG DISSE ENKLE STEGENE

Steg 1

BLI EN DEL AV VÅRT NETTVERK

Ta kontakt med oss, og skriv en uformell presentasjon av deg selv. Alternativt kan du fylle ut eget søknadsskjema. Hvis du har filmet noe fra før så vil vi gjerne se det også.

Steg 2

BEGYNN Å UNDERVISE

Du lager kurs som distribueres her i Online Hundetrening. Du vil få råd og veiledning underveis i prosessen, og et team i ryggen som ønsker at du skal lykkes med dine kurs.

Steg 3

TJEN PENGER

Vi selger kurset ditt, og du tjener penger på jobben du har gjort. Enklere kan det ikke gjøres. Du vil alltid ha noen bak deg som jobber for at kursene dine blir sett.

DU EIER DITT KURS!

Som instruktør i Online Hundetrening beholder du helt og holdent eierskap til kurset du lager. Du har derfor full bestemmelsesrett over hvordan kurset brukes. Online Hundetrening har gode betalingsordninger som gjør at du sitter igjen med majoriteten av inntjeningen på ditt kurs. Alt dette i tillegg til gode fordelsavtaler og et team i ryggen gjør Online Hundetrening til en god samarbeidspartner for hundeinstruktører.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

HVA INNEBÆRER DET Å VÆRE INSTRUKTØR HOS ONLINE HUNDETRENING?

Å være instruktør i Online Hundetrening innebærer å være en del av et fellesskap som ønsker å tilgjengeliggjøre god kunnskap om hund og trening av hund for alle og enhver. Du bør ha en genuin lidenskap for hund, og trening av hund – i tillegg til en faglig god bagasje. Som en del av Online Hundetrening kan du bidra på flere områder, og tjene penger på en online tilstedeværelse. Her vil du møte mennesker som ønsker å se deg lykkes, og som derfor vil bidra så godt som mulig for din suksess. Ikke nok med det, men som instruktør vil du også dra nytte av gode, interne fordelsavtaler. 

HVOR MANGE KURS MÅ JEG PRODUSERE?

Vi har ingen fastsatte rammer for hvor mange kurs du må produsere her hos oss. Hvis du er riktig person for oss, så er du like velkommen enten du ser for deg å lage ett kurs, eller ti.

HVA KREVES FOR Å BLI INSTRUKTØR HOS ONLINE HUNDETRENING?

Du bør ha en genuin lidenskap for hund og trening av hund, i tillegg til en faglig god bagasje. Du trenger ikke å være norgesmester, eller kjent i miljøet for å bli en instruktør hos oss, men du bør kunne vise til god erfaring med hund og trening av hund. Du må også ha evnen til å  formidle din kunnskap til andre. I tillegg er det, naturlig nok, viktig at du ikke er redd for å stå foran kamera (øvelse gjør mester). Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, så anbefaler vi å ta kontakt slik at vi kan svare deg på de spørsmål du måtte ha.

HVOR MYE PENGER KAN JEG TJENE PÅ Å VÆRE INSTRUKTØR HOS ONLINE HUNDETRENING?

Det er flere faktorer som er avgjørende for hvor mye du tjener på dine kurs. Med andre ord finnes det ingen fasit – men mulighetene er store. Vi har instruktører som har hatt en månedsinntjening på over 80.000,- kroner. For riktige personer vil vi også kunne tilrettelegge for andre inntjeningsmuligheter utenom kurs som følge av større og kontinuerlige prosjekter. Hvis du lurer på om du kan være aktuell for oss – grip sjangsen og ta kontakt.

ER DET BARE INSTRUKTØRER TIL KURS DERE SØKER, ELLER HAR DERE ANDRE OPPGAVER?

For riktige mennesker har vi flere roller å fylle, så det er ikke bare mennesker som kan produsere kurs vi ser etter. Hvis du liker å vise frem hundetreningen din, hvis du kan lage kortfilmer med tips og råd, eller hvis du kan tenke deg å være med på andre måter å spre informasjon om hund på, så ta kontakt. Du trenger ikke nødvendigvis produsere et helt kurs.

JEG ER USIKKER PÅ OM JEG HAR KVALIFIKASJONER NOK?

Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det. I Online Hundetrening etterstreber vi en inkluderingskultur med et åpent sitt, så spør oss gjerne.

JEG KAN FILME, MEN JEG KAN IKKE REDIGERE..

Ta kontakt med oss så ser vi på løsninger sammen.

HVILKE FORDELSAVTALER HAR JEG SOM INSTRUKTØR?

Hvilke avtaler vi har kan endres underveis, men i all hovedsak er det gode avtaler på for og utstyr til hund og eier. Nærmere informasjon om hvilke avtaler vi har blir gitt til aktuelle kandidater. 

BLI MED I VÅRT TEAM SOM INSTRUKTØR I DAG!

 

Majoriteten av fortjenesten går til deg!

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.