Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

SALGSBETINGELSER

Våre slagsbetingelser:

  • Sendinger kun til Norge
  • Returfrakt betales av kunden
  • Sikker betaling gjennom VIPPS
  • Du må betale et gebyr på kr. 300,- hvis varen ligger mer enn 14 dager på posten og sendes i retur til oss
  • ODT AS er ikke ansvarlig for om varen skulle forsvinne i posten, bli stjålet, eller ikke dukke opp

Disse betingelsene gjelder for alt salg fra onlinehundetrening.no. Kjøpsbetingelsene, din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom deg som kunde og ODT AS. Hvis du er under 18 år så må du ha tillatelse fra verge for å handle på dette nettstedet.

I Norge har vi gode rettigheter for forbrukere. Du kan lese mer om dette ved å trykke på lenkene under.

Forbrukerkjøpsloven
Angrerettloven
  

Firmaopplysninger:

Firmanavn: ODT AS
Organisasjonsnummer: 914177936
Postadresse: Åsan 185, 7357 SKAUN
Epost: post@odtas.no
 

Bestilling

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m. Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. 

Vi sender ordre kun til fastlands-Norge. Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen, og ikke til utlandet. 

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Dersom du ikke finner denne i din innboks, ligger den mest sannsynlig i din nettsøppel/spam mappe! Dersom du ikke har mottatt noe form for ordrebekreftelse, har det skjedd en teknisk feil, kontakt oss da per mail post@odtas.no  Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet ifølge norsk lov. Se nøye over ordrebekreftelsen, dersom noe ikke stemmer – ikke nøl med å ta kontakt med oss.
 

Levering og leveringstid

Vi sender varene med Posten/Bring enten som pakke i postkasse uten sporing, eller pakke til hentested. Pakke til hentested et klimanøytralt, hvilket betyr at pakken fraktes så miljøvennlig som mulig. Du henter ut pakken din på ditt lokale postkontor/post-i-butikk. 

Levering av produktene skjer på måten beskrevet på ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover oppgitt tidsramme, vil du bli informert om når mulig levering kan skje. Normal leveringstid er 2-6 virkedager. Ved salg, eller andre årsaker som kan føre til særlig stor pågang, så kan ekspederingen av bestillinger og henvendelser ta noe lenger tid. Vår erfaring er at Posten gir en leveringstid på 2-4 virkedager. Dette avhenger av hvor i landet du bor.

Skulle en eller flere av varene på ordren være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning gjør vi en intern vurdering om du blir kontaktet eller om varen(e) blir kreditert og ordren sendt som vanlig.

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. 

Det er ditt ansvar å sørge for at du registrerer korrekt informasjon i din ordre. Dette er viktig for at vi skal kunne få tak i deg, sende deg rett vare og til rett leveringssted. Hverken vi eller Posten dobbeltsjekker informasjonen som er oppgitt. Oftest gir vi beskjeder relatert til ordren via e-post. Vi kan godt kontakte deg på andre måter, da må du bare be oss om det i merknadsfeltet ved bestilling.

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe ikke samsvarer med forventningene. 

Ved uavhentet pakke vil det påbeløpe et gebyr på 300,-. Gebyret skal dekke de ekstra kostnadene og tiden som ODT AS må bruke for å innhente pakken igjen.

Betaling

Du har flere betalingsalternativer i vår nettbutikk. Vi benyttet betalingstjeneste via VIPPS hvor du kan betale enten med egen VIPPS eller betalingskort.


Uavhentet pakke

Hent pakken din, så du ikke går på en kostnadssmell!
Posten har satt en hentefrist på 14 dager ifra pakken ankommer postkontoret til den må være avhentet. De sender ut hentemeldinger på sms og e-post. Her får man opptil fire hentemeldinger. Posten er strenge på å forlenge denne hentefristen, så det er svært viktig at man henter ut pakken innen fristen! Etter 14 dager sender de pakken automatisk i retur til oss. Ordren vil da bli behandlet som en uavhentet ordre. 


Reklamasjon

Dersom du mottar en skadet vare, vennligst kontakt oss her og beskriv skaden detaljert. Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i pakken din er feilfrie etter at du har mottatt dem. Om pakken er skadet ved levering, skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken, eller til transportfirmaet som leverte pakken din. Vi betaler returfrakten ved en eventuell retur av vare på grunn av reklamasjon. 


Angrerett og retur

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag, forlenges fristen til nærmeste virkedag. Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen.

Det er kjøper som har bevisbyrden for at angreretten blir gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig i form av angrerettskjema eller e-post. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen varen(e) er mottatt ved kjøp av enkeltstående varer. Ved kjøp som består av flere leveranser, vil angrefristen løpe fra dagen etter siste leveranse er mottatt.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist) og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt. Angrerettskjemaet finner du vedlagt i egen epost når du mottar ordrebekreftelsen.

Returadresse: ODT AS, Åsan 185, 7357 Skaun

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke blir ødelagt i postgang. Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av varen(e). Kreditering av returnert vare skjer når ODT AS har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet. Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Angreretten faller bort dersom produktet er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller dersom varen har fått et tydelig personlig preg. I denne nettbutikken inkluderer dette håndlagde ID-brikker, Nøkkelringer med grafisk fremstilling av hunden, eller grafiske portretter som alle utformes etter forbrukerens ønske.

Vareopplysninger

Selv om ODT AS ønsker å fremstille våre produkter så riktig som mulig, så kan skrivefeil/trykkfeil kan forekomme. Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan en sjelden gang avvike fra varens faktiske utseende.


Personopplysninger

ODT AS er opptatt av at personopplysningene til våre kunder håndteres på en betryggende måte. Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet navn, adresse og kontaktinformasjon. Dette er data vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. 

ODT AS er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Kortnummer oppbevares ikke av ODT AS utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

KONFLIKTHÅNDTERING

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.
 

Copyright

Alt innhold på disse nettsidene er ODT AS sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra ODT AS.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.