M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

11 + 9 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

Våre kurs

Her finner du vårt kursutvalg. Du kan velge å se alle kursene, eller du kan sortere kursene i den kategorier ut fra hva som interesserer deg mest.

Møt vårt
instruktørteam

I vårt team finner du kjente ansikter fra TV, mennesker som har etablert, utviklet og drevet hundeskoler i mange år, instruktører med forskjellige fordypninger og sertifiseringer på sine felt, samt dommere og testpersonell for å nevne noen. 

Felles for instruktørene i vårt team er at de jobber for å tilby deg nettbaserte kurs om hund og trening av hund av høy standard. Vi jobber for å utdanne hundeeiere over hele landet slik at flere mennesker og hunder får erfare et harmonisk hundehold.

Maren Teien Rørvik

Maren Teien Rørvik

Instruktør

Mer informasjon om Maren

Maren har en master i etologi med hundeatferd som spesialfelt. Hun er også programleder i TV hvor hun er kjent for å ha ledet TV-programmet “Superhundene”, «Valpeskolen» og “Fra bølle til bestevenn” på NRK.

Maren har konkurrert på landslaget i lydighet. Hun har også vært både nordisk mester og verdensmester i lydighet individuelt. Maren konkurrerer også i agility og gjeting. Hun har i tillegg tidligere drevet med hundekjøring. Maren driver til daglig foretaket Unity.dog sammen med sin ektemann Jørgen.

Solveig Zetterstrøm

Solveig Zetterstrøm

Instruktør

Mer informasjon om Solveig

Solveig er utdannet trinn 1 instruktør, rallyinstruktør og rallydommer. Hun har hatt aktive tillitsverv innen hund siden 2009, sist som Norges representant for rallylydighet i både FCI og Nordic Kennel Union. Hun har i tillegg vært kursholder for dommerutdanninger i NKK.

Solveig driver foretaket Zetterstrøm hundetjenester, og har blant annet gitt ut to filmer om rallylydighet. Hun har i tillegg ført opp en hund til klasse 3, og tre hunder til klasse elite i rallylydighet, hvorav to rallylydighetschampioner. 1 kvalifiserte seg til finalen på NM i 2018 og 2019.

Hanne Trøan

Hanne Trøan

Instruktør

Mer informasjon om Hanne

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019. 

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere 1-årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.

 

Tore Lislevand

Tore Lislevand

Instruktør

Mer informasjon om Tore

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen. 

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant elite lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

Nina Trollet Tandberg

Nina Trollet Tandberg

Instruktør

Mer informasjon om Nina

Nina har vært aktiv med hund siden starten av 2003.  Hun er NKK instruktør, godkjent rallyinstruktør og dommer i rallylydighet. Hun har hatt flere hunder som har oppnådd championat i lydighet og rallylydighet. Vært kvalifisert til NM i rallylydighet 4 år på rad . Hun er aktiv i hundemiljøet på flere felt.

Nina brenner for det å jobbe med barn og hund. Hun startet gruppen ”Ung med hund” i 2012 sammen med Thomas. 

Utallige barn har hatt gleden av å få være med på faste treningskvelder  hvor mestring og moro har vært hovedfilosofien. 

De har hatt show på flere eldresenter, sirkus på store messer og NKK arrangement. 

Sammen med Thomas driver hun nå Kreativ Fritid – Gøy med Hund og ønsker å dele av sin kunnskap.  

Med positiv energi skal vi lage gode relasjoner mellom hund og barn og ha masse moro.

Ved å la barn og unge ta del i hundeoppdragelsen vil det å ha hund gjøre hverdagen enklere for hele familien. 

Kristoffer Modell

Kristoffer Modell

Instruktør

Mer informasjon om Kristoffer

Kristoffer driver Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Vigdis. Han har vært både hundefører og hundetrener i Forsvaret. Fra Forsvaret har Kristoffer en bred bakgrunn, bla.a som seksjonssjef for utdanning av hunder og hundeførere ved Forsvarets hundeskole, & som hovedinstruktør i Forsvarets spesialkommando. 

Kristoffer har en Bachelor i Læringsteori med hovedvekt på atferdsanalyse ved HIOA (60 stp). Innføring i hundefag ved HINT. Utdannet instruktør trinn 2 Patruljehund, Forsvaret. Instruktør trinn 1, Søkshund, Forsvaret. Instruktør trinn 2 brukshund, NKK. Godkjent brukshund-dommer NBF. Godkjent dommer i Forsvaret for patruljehunder og søkshunder. Godkjent mentaltestleder i Forsvaret og NKK. Kristoffer har også konkurrert høyeste klasse i rundering og spor NBF. Sølv i NM, øverste klasse spor. Bronsje i Nordisk Forsvarshund. Han har også godkjent 25 militære tjenestehunder i alle kategorier. Kristoffer har også vært oppdretter av schæferhund siden 2006.

Vigdis Tamnes

Vigdis Tamnes

Instruktør

Mer informasjon om Vigdis

Vigdis driver til daglig Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Kristoffer. Der driver hun med oppstalling av søkshunder for sivile aktører, samt trener opp og videreselger hunder til ulike etater.

Vigdis har hatt godkjent redningshund i Norske redningshunder, konkurrert i øverste klasse lydighet, konkurrert i øverste klasse rallylydighet, konkurrert i NBF – høyeste klasse spor samt rundering klasse B. Her har hun også vært kvalifisert til NM. Vigdis konkurrerer fremdeles aktivt med brukshundsport. Hun driver også et lite oppdrett av Schæfer.

Thomas Håkonsløkken

Thomas Håkonsløkken

Instruktør

Mer informasjon om Thomas

Thomas er oppvokst med hund, og har vært aktiv i flere hundesporter de siste årene. Han er NKK instruktør og godkjent rallyinstruktør. Han har hatt 2 hunder aktive i rallylydighet og lydighet.

Sammen med Nina er Thomas aktiv i hundemiljøet på flere felt. Han er genuint opptatt av å jobbe med barn og hund. Han startet gruppen ”Ung med hund” i 2012 sammen med Nina. Utallige barn har hatt gleden av å få være med på faste treningskvelder hvor mestring og moro har vært hoved filosofien . De har hatt flere show med barn og hunder på eldresenter, sirkus på store messer og NKK arrangement. Thomas og Nina driver nå Kreativ Fritid – Gøy med Hund og ønsker å dele av sin kunnskap. Med positiv energi lager de gode relasjoner mellom hund og barn, og har fokus på at det skal være moro.

Ved å la barn og unge ta del i hundeoppdragelsen vil det å ha hund gjøre hverdagen enklere for hele familien.

Jørgen Teien Rørvik

Jørgen Teien Rørvik

Instruktør

Mer informasjon om Jørgen

Jørgen er en ettertraktet foredragsholder på områder som omhandler motivasjon, hundetrening og mental trening. Han har vært off-cam hundetrener i NRK-serien Superhundene.

Jørgen har holdt både hundekurs og instruktørkurs over mange år i hele Norden. Han har tidligere også hatt godkjent redningshund på vinter. Jørgen driver foretaket Unity.dog sammen med sin kone, Maren.