Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

MAREN TEIEN RØRVIK

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Maren Teien Rørvik har mastergrad i biolog og etologi med spesialfelt hundeatferd, og er utdannet hundeinstruktør. Med bred erfaring innen problematferd har Maren blitt en ettertraktet instruktør. Maren har de siste årene jobbet fulltid som hundetrener og programleder i NRK-serien Fra Bølle til Bestevenn, og har tidligere gjort seer suksesser som Valpeskolen og Superhundene, samt podcasten “Mitt liv med hund”. Maren og Jørgen har gitt ut bestselgeren “Best sammen” som er å få kjøpt i alle bokhandlere. 

EGNE HUNDER

Med egne hunder har Maren konkurrert for landslaget og vunnet VM og nordisk mesterskap i lydighet. Hun konkurrerer idag først og fremst i agility med egne hunder, og snuser litt innom jakt med sin cocker Luring. Maren har gått en rekke ulike kurs i både hundesporter, og som etterutdanning, Maren elsker naturen og friluftsliv, både med og uten hunder og tilbringer mye av sin fritid i fjell og mark.

KURS JEG UNDERVISER I:

SUPERHUNDEN

Vil du lære hunden din å hente gjenstander til deg, bære poser eller vesker, lukker dører og skuffer eller kanskje ta av deg sokkene? Da er dette kurset for deg.

<< LES MER

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.