Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

TORE LISLEVAND

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen.

For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

EGNE HUNDER

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant øverste klasse lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.

KURS JEG UNDERVISER I:

IGP – DO IT YOURSELF

I dette kurset vil du lære mer om kreative treningsteknikker innenfor kjente øvelser i IGP sporten. Nå kan du starte med IGP hvor som helst, og når det passer deg.

<< LES MER

SITT OG LIGG

En skikkelig god og trygg sitt og ligg er noen av de viktigste øvelsene vi har 💪 En god sitt, og en god ligg kan fungere som nyttige verktøy for å forebygge utfordringer i hverdagen.

<< LES MER

HVERDAGSLYDIGHET

Kommer snart.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.