Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

SOLVEIG ZETTERSTRØM

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Jeg fikk mast meg til min første hund, en Schapendoes, som 15 åring i 2004. Allerede i 2005 begynte jeg å konkurrere i rallylydighet, og året etter i lydighet. På den tiden var jeg, og er fortsatt svært engasjert i rallylydighet. Jeg utdannet meg som dommer (2007), og etter hvert som instruktør i sporten (2014). Da jeg flyttet til Trondheim for å studere (2009) bidro jeg til å starte opp et rallymiljø som nå har blitt stort. Jeg har også sittet i diverse styrer og komiteer opp gjennom, og trives godt når jeg kan engasjere meg i en så fantastisk sport som dette! Nå har jeg to hunder, en Border Collie og en Silky Terrier. Border Collien er når pensjonert, men har konkurrert i øverste klasse, og deltatt i flere NM finaler. Silky Terrieren Elsa er 2 år og har opprykk til elite.

Sporten har vokst i rekordfart, og med dette har også behovet for flere dommere meldt seg. Jeg har vært kursholder på de to siste dommerutdanningene, og synes det har vært lærerikt og gøy. Når det gjelder mitt engasjement i regelverket har jeg bidratt i de tre siste revideringene av dette her i Norge (2014, 2018 og 2023). Per dags dato sitter jeg som norges representant i Nordic Kennel Union (NKU) Committee of Rally Obedience, og FCI Committee of Rally Obedience. Jeg har her vært med på å utarbeide FCI regelverket i rallylydighet. FCI regelverket er nå et felles, internasjonalt regelverk på tvers av landene. Jeg brenner for at sporten skal opprettholde ”samspill-glede-holdninger” som er rallyens slagord, og har dette slagordet i tankene både i egen hundetrening og når jeg underviser.

Det å undervise i sporten er noe jeg liker svært godt. Jeg har reist rundt i store deler av Norge og undervist alt fra nybegynnere til ekvipasjer som satser på internasjonalt nivå. Fra 2019 til 2023 har jeg vært trener for landslaget i rallylydighet her i Norge. Man finner meg som kursholder i flere land, både fysisk og via webinarer. Jeg har per dags dato to onlinekurs om rallylydighet på denne siden, og flere onlinekurs er på vei. Det å nå mange deltakere via Online hundetrening synes jeg er utrolig kult!

EGNE HUNDER

Jeg har ført opp en hund (Border Collie) til klasse 3 i rallylydighet og 4 hunder (Schapendoes, Border Collie og Silky Terrier) til elite i rallylydighet, og jeg har deltatt i NM finalen i rallylydighet flere ganger. Opp gjennom har jeg også trent litt lydighet, agility, spor og rundering.

KURS JEG UNDERVISER I:

REGELVERKSKURS I RALLYLDYIGHET

Dette er et komplett kurs i rallylydighet med utgangspunkt i det nye regelverket. Kurset passer både til deg som er helt fersk i rallylydighet, og til deg som satser mot NM! I kurset får du se hvordan alle øvelsene i rallylydighet skal se ut, og du får treningstips knyttet til hver øvelse.

<< LES MER

BAKPARTSKONTROLL OG RYGGING PÅ FOT

Ønsker du en LEKKER bakpartskontroll, og en stabil rygging på fot? Da er dette kurset noe for deg! I kurset går vi gjennom stegvis, og nøye utprøvd innlæring av bakpartskontroll.

Solveig viser deg en metode som er lett å anvende i flere settinger.

<< LES MER

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.