Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

HANNE TRØAN

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

For 15 år siden begynte jeg å ta på meg hunder i pass. Lite visste jeg at det som den gang var ment som selskap til min daværende hund skulle vise seg å bli starten på en reise, og et langt mer omfattende hundeeventyr enn det jeg hadde sett for meg.

For å gjøre en lang historie kort, så endte det hele med at jeg startet mitt eget hundesenter. Den bestod først av et hundehotell for firbeinte besøkende, og deretter en komplett hundeskole for hunder og eiere på alle nivåer. Visjonen var alltid å tilby et trygt og imøtekommende alternativ for hundeeiere hvor man både ble sett og hørt. Det skulle med tiden bli en av Midt-Norges største hundeskoler.

I løpet av alle disse årene som «hundegal» har jeg fått mye faglig tyngde i sekken. Antall kurs og treningstimer har jeg av klokelig visdom sluttet å telle, men nevneverdig er kanskje fire forskjellige utdannelser som hundeinstruktør innen både valp, hverdagshund og hundesport. Jeg synes også det er viktig i mitt virke som instruktør at jeg vet hva mine kursdeltakere går gjennom, både i hverdag og i sport – og en del av den prosessen har også vært viktig for aktiv deltakelse med egne hunder. Resultatet av det er at jeg har ført opp hund til øverste klasse i rallylydighet og IGP, samt klasse 3 i lydighet. Jeg har også deltatt på to norgesmesterskap for belgiske fårehunder. Ellers er jeg forfatteren bak bokserien om Bibbi Bjeff, som tar sikte på å lære de aller minste om hund, og ikke minst – kortserien «Valpetrening – steg for steg» (som du får kjøpt her hos Online Hundetrening).

Og nå? Ja – nå håper jeg å kunne berike din hundetrening med min kunnskap gjennom kurs her hos Online Hundetrening. Kanskje sees vi?

UTDANNING

NKK Trinn 1 | Godkjent rallylydighetsinstruktør | 2 x 1-årige instruktørutdannelser hos private aktører | 1-årig utdanning innen avansert spesialsøk

KURS JEG UNDERVISER I:

VALPEKURS

Ønsker du en LYDIG og SAMARBEIDSVILLIG valp? 🐶 Da er dette kurset for deg. I valpekurset vil du lære nøye utprøvde metoder som gjør hundetreningen gøy og givende for både deg og valpen din.

<< LES MER

GRATISKURS FOR KOMMENDE HUNDEEIERE

Går du med en tanke om å kjøpe deg hund? For første gang i Norge kan du nå forberede deg så godt du kan FØR du går til anskaffelse av hund. Hva er det viktig å tenke på? Hvordan går jeg frem? Hvordan hund passer for meg? Kurset tar deg gjennom viktige temaer som har til hensikt å gjøre deg mer bevisst slik at du kan ta gode og veloverveide valg.

<< LES MER

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.