Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

IGP DO IT YOURSELF

SMART OG KREATIV HUNDETRENING

IGP er verdens største brukshundsport, og brukes også som et avlsverktøy. Her konkurrerer ekvipasjene i 3 forskjellige grupper med øvelser – Spor, lydighet og gruppe C.

I dette kurset vil du lære mer om kreative treningsteknikker innenfor kjente øvelser i IGP sporten. Her får du nytenkende tips om kreative fremgangsmåter for å trene på egen hånd, også i øvelser som normalt sett krever innblanding av en tredjepart. Nå kan du starte med IGP hvor som helst, og når som helst – ja, når det måtte passe deg.

I kurset lærer du om flere øvelser innenfor Gruppe B (lydighet) og lydighetsøvelser i gruppe C.

Kurset passer godt for deg som ønsker å starte med IGP, men ikke helt vet hvordan man kan komme i gang, eller ikke har noe miljø rundt seg. Kurset passer også for deg som allerede er aktiv i IGP sporten, men som ønsker input i hvordan man kan trene kreativt innen IGP. Kurset passer spesielt godt for deg som trener mye alene, og som trenger kreative teknikker for hvordan man kan forberede seg best mulig på egen hånd frem mot prøve.

Forkunnskaper: For å få best mulig utbytte av dette kurset bør du ha grunnleggende kjennskap til hvordan hunder lærer. Du bør også ha en hund som lar seg motivere av mat/lek. 
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset
Tilgang: Du har tilgang på kurset i et år fra kjøpsdato

Billigst

kr. 899,-

God tid og rimelig pris

steg for steg undervisning

tilgang i 1 år

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

Varer lengst

kr. 2199,-

Alltid tilgang

steg for steg undervisning

tilgang på livstid

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i valpekurset:

Øvelser Sitt, ligg og stå

Innlæring og utvikling av øvelsene sitt, ligg og stå i IGP programmet

Utgangsstilling, innkalling og innsett foran

Nyinnlæring og utvikling av øvelsene.

Apportering på flat mark

Innlæring og utvikling av øvelsen apportering på flat mark.

Rundering

Nyinnlæring og kreative treningsteknikker for å lære hunden øvelsen rundering på egen hånd.

Har du sett videoen?

Se klipp fra kursets innhold:

TORE LISLEVAND

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen.

For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

EGNE HUNDER

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant øverste klasse lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

HVEM PASSER IGP KURSET FOR?

Dette kurset passer veldig godt for deg som ønsker å få inspirasjon til hvordan man kan trene IGP sporten på egen hånd. Det kan være at man bor et sted med mangelfullt treningsmiljø, eller hvor det er mangel på figuranter for eksempel. Dette kurset gir deg innsyn i måter å trene på som gjør at du kan beherske mange deler av programmet på egen hånd.

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

Hvilken aldersgruppe passer det for?

Kurset passer like godt for valper som for unge og voksne hunder.

Er alle øvelsene i IGP sporten inkludert i kurset?

Nei, inntil videre har vi hatt fokus på øvelser som majoriteten av de som trener mye alene har utfordringer med. Det vil derfor være noen øvelser som mangler – men de kommer kanskje..

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.