Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

SITT OG LIGG

To svært nyttige øvelser i hverdag, og i sport!

Mange hunder vet både å sette seg, og legge seg, men færre hunder kan det på vår anvisning. I enkle omgivelser med lite forstyrrelser er sitt og ligg noe de fleste mestrer 🐶 Dette er for hunden naturlige atferder som er forholdsvis uproblematiske å få frem. Til tross for det er det når miljøet rundt oss blir krevende, og forstyrrelsene mange – ja, kanskje i de situasjonene vi trenger det som mest, at det ikke fungerer 🤷

En skikkelig god og trygg sitt og ligg er noen av de viktigste øvelsene vi har 💪 En god sitt, og en god ligg kan fungere som nyttige verktøy for å forebygge utfordringer i hverdagen. Øvelsene kan forsørge ro, og inngår dessuten i mange andre øvelser som vi har stor nytte av i både hverdag og hundesport.

I dette kurset lærer du hvordan du skal gå frem for å gjøre disse øvelsene til øvelser som for hunden betyr både trygghet og ro. Trygghet og ro er ikke det samme som kjedelig. Snarere tvert imot. Kurset legger opp til at treningen skal være gøy for både hund og eier 🤎

Type kurs: Selvstudie.
Forkunnskaper:
Ingen.
Interaksjon:
Du kan stille instruktøren spørsmål i kurset.

Billigst

kr. 350,-

God tid og rimelig pris

steg for steg undervisning

tilgang i 1 år

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

Varer lengst

kr. 1200,-

Alltid tilgang

steg for steg undervisning

tilgang på livstid

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i valpekurset:

Et lite grunnlag

Viktige ting i hverdagen – lære hunden trygghet og hvordan man slapper av.

Øvelsen sitt

Innlæring og utvikling av øvelsen sitt, samt sitt og bli. 

Øvelsen ligg

Innlæring og utvikling av øvelsen ligg, samt øvelsen ligg og bli.

SPØR INSTRUKTØREN

Hvis det er noe du lurer på i løpet av kurset så svarer instruktøren på spørsmål under hele kursperioden.

Har du sett videoen?

Her er et lite innblikk i kursets innhold.

TORE LISLEVAND

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen.

For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

EGNE HUNDER

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant øverste klasse lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

NÅR KAN JEG STARTE MED KURSET?

Du kan starte med kurset med en gang etter å ha kjøpt det.

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

HVEM PASSER KURSET FOR?

Kurset passer for hunder i alle aldersgrupper. Kurset tar for seg to basisøvelser som er helt essensielle både i hverdag og i sport.

HVORFOR BØR JEG TA DETTE KURSET?

Både i hverdag og i sport ser man ofte at det er store mangler i grunntreningen som fører til utfordringer for hund og eier. Å ha gode, trygge øvelser gjør ikke bare følelsen i konkurranseringen til en bedre opplevelse, men fører også til en bedre kontroll i hverdagen. 

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.