Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

REGELVERKSKURS I
RALLYLYDIGHET

KOMPLETT KURS I RALLYLYDIGHET

Dette er et komplett kurs i rallylydighet med utgangspunkt i det nye regelverket. Kurset passer både til deg som er helt fersk i rallylydighet, og til deg som satser mot NM! I kurset får du se hvordan alle øvelsene i rallylydighet skal se ut, og du får treningstips knyttet til hver øvelse. For hver og en øvelse går Solveig også gjennom aktuelle trekk for øvelsene, slik at det skal bli lettere for deg å vite hva som er viktig å tenke på i utførelsen. Det er helt essensielt i rallylydighet å vite hva som gir trekk og hva som er godkjent. Kurset er delt inn i oversiktlige moduler og leksjoner slik at du kan benytte kurset som et oppslagsverk. Kurset er basert på regelverket i rallylydighet som er gjeldende fra 1.1.2023. 

La rallynerdinga begynne!

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie med bestått quiz
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset.
Tilgang på kurset: Frem til 31.12.2027

Ønsker klubben eller hundeskolen din å bruke regelverkskurset som kursmateriell på kurs?

Mange hundeskoler, hundeklubber og til og med hundelinja på en videregående skole benyttet seg av vårt tidligere regelverkskurs! Kurset har vært brukt på medlemskvelder, treningsgrupper og kurs. Hundeklubben/hundeskolen får én bruker, og det er hundeklubben/hundeskolen som skal administrere denne brukeren. I tillegg til at din hundeskole eller hundeklubb kan bruke kurset til undervisning i klubben, så får alle medlemmer i klubben også 10 % avslag på kurset dersom de ønsker å ha tilgang til sitt eget kurs.

Til privat bruk

kr. 1399,-

Standard

steg for steg undervisning

tilgang frem til regelverket revideres

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

Lisens for bruk i hundeskole/hundeklubb

kr. 6995,-

Til bruk i undervisning

steg for steg undervisning

tilgang frem til regelverket revideres

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

HVA SIER VÅRE KURSDELTAKERE?

Trykk på bildene for å lese hver enkelt

 • Genialt kurs! Bruker det hele tiden - så enkelt å flå opp når en står fast i trening ❤️


  May Hege Viken

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i regelverkskurset:

Alle øvelser i klasse 1
 • Hvordan øvelsen ser ut
 • Øvelsen i henhold til regelverket
 • Treningstips
 • Spør instruktøren om du lurer på noe
Alle øvelser i klasse 2
 • Hvordan øvelsen ser ut
 • Øvelsen i henhold til regelverket
 • Treningstips
 • Spør instruktøren om du lurer på noe
Alle øvelser i klasse 3
 • Hvordan øvelsen ser ut
 • Øvelsen i henhold til regelverket
 • Treningstips
 • Spør instruktøren om du lurer på noe
Alle øvelser i klasse elite
 • Hvordan øvelsen ser ut
 • Øvelsen i henhold til regelverket
 • Treningstips
 • Spør instruktøren om du lurer på noe

Har du sett videoen?

Her er noen gode grunner til å bli med på regelverkskurset.

SOLVEIG ZETTERSTRØM

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Jeg fikk mast meg til min første hund, en Schapendoes, som 15 åring i 2004. Allerede i 2005 begynte jeg å konkurrere i rallylydighet, og året etter i lydighet. På den tiden var jeg, og er fortsatt svært engasjert i rallylydighet. Jeg utdannet meg som dommer (2007), og etter hvert som instruktør i sporten (2014). Da jeg flyttet til Trondheim for å studere (2009) bidro jeg til å starte opp et rallymiljø som nå har blitt stort. Jeg har også sittet i diverse styrer og komiteer opp gjennom, og trives godt når jeg kan engasjere meg i en så fantastisk sport som dette! Nå har jeg to hunder, en Border Collie og en Silky Terrier. Border Collien er når pensjonert, men har konkurrert i øverste klasse, og deltatt i flere NM finaler. Silky Terrieren Elsa er 2 år og har opprykk til elite.

Sporten har vokst i rekordfart, og med dette har også behovet for flere dommere meldt seg. Jeg har vært kursholder på de to siste dommerutdanningene, og synes det har vært lærerikt og gøy. Når det gjelder mitt engasjement i regelverket har jeg bidratt i de tre siste revideringene av dette her i Norge (2014, 2018 og 2023). Per dags dato sitter jeg som norges representant i Nordic Kennel Union (NKU) Committee of Rally Obedience, og FCI Committee of Rally Obedience. Jeg har her vært med på å utarbeide FCI regelverket i rallylydighet. FCI regelverket er nå et felles, internasjonalt regelverk på tvers av landene. Jeg brenner for at sporten skal opprettholde ”samspill-glede-holdninger” som er rallyens slagord, og har dette slagordet i tankene både i egen hundetrening og når jeg underviser.

Det å undervise i sporten er noe jeg liker svært godt. Jeg har reist rundt i store deler av Norge og undervist alt fra nybegynnere til ekvipasjer som satser på internasjonalt nivå. Fra 2019 til 2023 har jeg vært trener for landslaget i rallylydighet her i Norge. Man finner meg som kursholder i flere land, både fysisk og via webinarer. Jeg har per dags dato to onlinekurs om rallylydighet på denne siden, og flere onlinekurs er på vei. Det å nå mange deltakere via Online hundetrening synes jeg er utrolig kult!

EGNE HUNDER

Jeg har ført opp en hund (Border Collie) til klasse 3 i rallylydighet og 4 hunder (Schapendoes, Border Collie og Silky Terrier) til elite i rallylydighet, og jeg har deltatt i NM finalen i rallylydighet flere ganger. Opp gjennom har jeg også trent litt lydighet, agility, spor og rundering.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

HVEM PASSER KOMPLETT KURS I RALLYLYDIGHET FOR?

Dette kurset passer for alle som interesserer seg for rallylydighet. En forutsetning for å lykkes med sporten er at man er trygg på hvordan øvelsene ser ut, hvordan de skal utføres, og hva regelverket sier om hver enkelt øvelse. Med dette kurset vil du ikke bare bli tryggere på din rolle i banen, men du får også mange smarte treningstips som hjelper deg å lykkes med rallylydihet.

Jeg har trent rallylydighet i 10 år og går i elite, og føler jeg kan mye. Har jeg fortsatt noe å lære i dette kurset?

Kurset består av treningstips for hver øvelse, så her håper vi at det kan være noe inspirasjon å hente. Det å kunne regelverket er ferskvare, og ofte så er det regler å tenke på som er utrolig viktig for å utføre øvelsene. Flere bruker kurset aktivt i forkant av stevner, og da kanskje spesielt viktige stevner som ved mesterskap. Dette kurset blir blant annet brukt aktivt av NM vinner Audhild Mæland: «Også i år har jeg brukt regelverkfilmen din som oppkjøring mot NM. Fy søren for en FANTASTISK jobb du har lagt ned i den filmen. Den er KANONBRA .»

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

Jeg er helt fersk i rallylydighet, er dette kurset fortsatt noe for meg?

I kurset går Solveig gjennom en god del grunnleggende treningstips for hver øvelse som er nyttig enten om du er fersk eller har trent en stund. Det å forstå hvordan skiltene skal utføres er viktig når man starter med rallylydighet, og det får du et godt innblikk i her.

HVORFOR BØR JEG TA DETTE KURSET?

Veldig ofte ser man at ekvipasjer er usikker på regelverket, og at dette påvirker resultatet i konkurranseringen. Hvis man vet hva man skal gjøre, og er trygg på regelverket, så blir det strakt enklere å konsentrere seg om å være en god hundefører.

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.