Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

BAKPARTSKONTROLL

OG RYGGING PÅ FOT

BLI RÅ PÅ BAKPARTSKONTROLL!

Ønsker du en LEKKER bakpartskontroll, og en stabil rygging på fot? Da er dette kurset noe for deg! I kurset går vi gjennom stegvis, og nøye utprøvd innlæring av bakpartskontroll.

Solveig viser deg en metode som er lett å anvende i flere settinger. Du trenger ingen andre hjelpemidler enn godbiter, hendene dine og hunden din. I kurset lærer du hvordan du kan anvende bakpartskontroll i blant annet svinger og vri-øvelser. Denne metoden bidrar til bedre flyt, renere øvelser og en tydelig posisjon på fot. Solveig viser deg også hvordan du kan anvende bakpartskontrollen i rally-øvelser som snurr under marsj, synkron høyre og sidebytte foran. I løpet av kurset kommer det flere tips for mer ryddige og presise øvelser.

I siste del av kurset lærer du hvordan du kan anvende metoden for bakpartskontroll for å få til en stødig rygging på fot. Rygging på fot består av flere deler. I kurset blir du guidet gjennom alle delene som skal til for å glede deg til å trene rygging på fot. I kurset bruker vi flere av rally-øvelsene som utgangspunkt for hvordan anvende bakpartskontrollen. Likevel er dette kurset vel så aktuelt for deg som går LP eller andre hundesporter der fri ved fot er en viktig del av treninga.

Forkunnskaper: Hunden må ha lyst på godbiter.
Type kurs: Selvstudie med quiz og oppgaver
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset.

Til privat bruk

kr. 699,-

Standard

steg for steg undervisning

tilgang i 1 år

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

Lisens for bruk i hundeklubb/hundeskole

kr. 3495,-

Til undervisning og kompetanseøkning

steg for steg undervisning

tilgang på livstid

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

HVA SIER VÅRE KURSDELTAKERE?

Trykk på bildene for å lese hver enkelt

 • Super bra kurs. Akkurat det jeg var ute etter for å få til det jeg trengte for å lykkes med min hund.


  Terese Aarlie

 • Veldig bra. Godt og enkelt forklart og bra lagt opp 🙂 Kommer nok til å ta fler online kurs hos dere 🙂


  Anita Kvam

 • Supert kurs!! Jeg har lært meg å ha is i magen! Noe som igjen har gitt resultater for meg å Maxi (Team Helmax som jeg liker å kalle oss 😉 Dette tar jeg selvfølgelig meg nå når jeg skal begynne å trene Kompis, en BC på 1 år som jeg har kjøpt som omplasseringshund. Vi har allerede begynt å lære bakpartskontroll 🙂 Gleder meg til treningene med mine hunder!!! Tusen takk for at du tar deg tid til å dele din kunnskap 🙂


  Lene Sara Joakimsen

 • Veldig fornøyd med alle kursene jeg har tatt. De er meget lett forklarende og godt vist. Hadde en hund som har 0 bakparts kontroll som nå blir bedre og bedre. Ser for oss en god Rallylydighets-sesong her i nord.


  Marita Løkken

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i regelverkskurset:

Grunnleggende valpekunnskap
 • Valpens utvikling
 • Hvordan hunder lærer
 • Språk og signaler
 • Hundehold
 • Giftig for hund
Kontakt og samarbeid
 • Viktige verktøy for å lykkes med treningen
 • Etablere en kontakt
 • Øke vanskelighetsgraden
 • Få valpen til å følge deg
 • Innkalling
 • Gå pent i bånd
 • Lære valpen å ta gode valg
Hverdag og oppdragelse
 • Ro og balanse i hverdagen
 • Miljøtrening
 • Sosialisering
 • Å sette trygge grenser
 • Renslighetstrening
 • Valpebiting
 • Alene hjemme trening
 • Håndtering
 • Hilsesituasjoner
SPØR INSTRUKTØREN

Hvis det er noe du lurer på i løpet av kurset så svarer instruktøren på spørsmål under hele kursperioden.

Har du sett videoen?

Her er noen gode grunner til å ta kurset om bakpartskontroll:

SOLVEIG ZETTERSTRØM

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Jeg fikk mast meg til min første hund, en Schapendoes, som 15 åring i 2004. Allerede i 2005 begynte jeg å konkurrere i rallylydighet, og året etter i lydighet. På den tiden var jeg, og er fortsatt svært engasjert i rallylydighet. Jeg utdannet meg som dommer (2007), og etter hvert som instruktør i sporten (2014). Da jeg flyttet til Trondheim for å studere (2009) bidro jeg til å starte opp et rallymiljø som nå har blitt stort. Jeg har også sittet i diverse styrer og komiteer opp gjennom, og trives godt når jeg kan engasjere meg i en så fantastisk sport som dette! Nå har jeg to hunder, en Border Collie og en Silky Terrier. Border Collien er når pensjonert, men har konkurrert i øverste klasse, og deltatt i flere NM finaler. Silky Terrieren Elsa er 2 år og har opprykk til elite.

Sporten har vokst i rekordfart, og med dette har også behovet for flere dommere meldt seg. Jeg har vært kursholder på de to siste dommerutdanningene, og synes det har vært lærerikt og gøy. Når det gjelder mitt engasjement i regelverket har jeg bidratt i de tre siste revideringene av dette her i Norge (2014, 2018 og 2023). Per dags dato sitter jeg som norges representant i Nordic Kennel Union (NKU) Committee of Rally Obedience, og FCI Committee of Rally Obedience. Jeg har her vært med på å utarbeide FCI regelverket i rallylydighet. FCI regelverket er nå et felles, internasjonalt regelverk på tvers av landene. Jeg brenner for at sporten skal opprettholde ”samspill-glede-holdninger” som er rallyens slagord, og har dette slagordet i tankene både i egen hundetrening og når jeg underviser.

Det å undervise i sporten er noe jeg liker svært godt. Jeg har reist rundt i store deler av Norge og undervist alt fra nybegynnere til ekvipasjer som satser på internasjonalt nivå. Fra 2019 til 2023 har jeg vært trener for landslaget i rallylydighet her i Norge. Man finner meg som kursholder i flere land, både fysisk og via webinarer. Jeg har per dags dato to onlinekurs om rallylydighet på denne siden, og flere onlinekurs er på vei. Det å nå mange deltakere via Online hundetrening synes jeg er utrolig kult!

EGNE HUNDER

Jeg har ført opp en hund (Border Collie) til klasse 3 i rallylydighet og 4 hunder (Schapendoes, Border Collie og Silky Terrier) til elite i rallylydighet, og jeg har deltatt i NM finalen i rallylydighet flere ganger. Opp gjennom har jeg også trent litt lydighet, agility, spor og rundering.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

HVEM PASSER BAKPARTSKONTROLL-KURSET FOR?

Dette kurset passer for alle som ønsker å utvikle en kanonfin bakpartskontroll på hunden sin. Øvelsen ser ikke bare flott ut, men er også en viktig brikke for å lykkes i øvelsen fri ved fot. Kurset egner seg derfor godt til alle som konkurrerer i en eller annen hundesport hvor fri ved fot og bakpartskontroll er en del av programmet.

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

Hva er egentlig bakpartskontroll?

Bakpartskontroll er når hunden flytter bakparten samtidig med fører. Altså at hunden er parallell med fører til enhver tid.

Hunden min faller ofte ut i svinger, kan dette kurset hjelpe?

Veldig ofte når man jobber en del med bakpartskontroll, så øker også forventingen til hunden i alt som har med det å bruke bakparten. For eksempel svinger og innkomster.

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.