Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

Før du kjøper hund

BLI EN FORBEREDT HUNDEEIER

🐾 ET GRATISKURS FOR DEG SOM SKAL KJØPE DEG HUND 🐾

Norges første FORBEREDENDE hundeeierkurs online.
Vær et steg foran allerede i dag. 🐶

Går du med en tanke om å kjøpe deg hund?
For første gang i Norge kan du nå forberede deg så godt du kan FØR du går til anskaffelse av hund. Hva er det viktig å tenke på? Hvordan går jeg frem? Hvordan hund passer for meg? Kurset tar deg gjennom viktige temaer som har til hensikt å gjøre deg mer bevisst slik at du kan ta gode og veloverveide valg. I tillegg er målsetningen med kurset at du skal føle deg forberedt på ansvaret som venter, og i tillegg håper vi at du skal føle deg litt mer trygg på oppstartsfasen som nybakt hundeeier.

Både du og ditt kommende familiemedlem vinner på at du bruker en liten del av tiden din dette kurset. Og best av alt – det er helt GRATIS 🤎

HVA SIER VÅRE KURSDELTAKERE?

Trykk på bildene for å lese hver enkelt

 • Det var et veldig kunnskapsrikt kurs. Det var mye nyttig informasjon. Lærte masse grunnleggende om det å ha hund og hvordan man forstår hunden best. Kurset var lett å forstå og forklart på en god måte. Det var mye inspirerende videoer, i tillegg til hjelpsomme ark man kunne printe ut. En fordel at kurset var gratis også! ☺️


  Emilia Debes

 • Jeg har tatt to kurs hos Online Hundetrening nå, og må si at dette ga mersmak. Kursene er godt forklart, enkle å forstå, og elsker at man kan gå tilbake i modulene om man skulle ha behov for det. Mange gode tips og råd, og supert med forklarende videoer. Har anbefalt disse til flere.


  Monica Larssen

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i kurset:

Viktig å vite
 • Tid
 • Livssituasjon
 • Økonomi
 • Dyrevelferdsloven
 • Hundeloven
 • Etiske retningslinjer
 • Etikette
Finne riktig hund
 • Valp eller voksen
 • Hvilken rase?
 • Hvor kjøpe hund
 • Hvilke spørsmål bør du stille
Forberedelser
 • Nødvendig utstyr
 • Gjøre hjemmet hundevennlig
 • Sette av tid
Det nye familiemedlemmet
 • Bilturen hjem
 • Den første tiden
 • Kurs
 • Forsikring
 • Foring
 • Hundeklubber og Norsk Kennel Klub

TA KURSET HELT GRATIS!

Bli litt tryggere på valget ditt i dag. 

HANNE TRØAN

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

For 15 år siden begynte jeg å ta på meg hunder i pass. Lite visste jeg at det som den gang var ment som selskap til min daværende hund skulle vise seg å bli starten på en reise, og et langt mer omfattende hundeeventyr enn det jeg hadde sett for meg.

For å gjøre en lang historie kort, så endte det hele med at jeg startet mitt eget hundesenter. Den bestod først av et hundehotell for firbeinte besøkende, og deretter en komplett hundeskole for hunder og eier på alle nivåer. Visjonen var alltid å tilby et trygt og imøtekommende alternativ for hundeeiere hvor man både ble sett og hørt. Det skulle med tiden bli en av Midt-Norges største hundeskoler.

I løpet av alle disse årene som «hundegal» har jeg fått mye faglig tyngde i sekken. Antall kurs og treningstimer har jeg av klokelig visdom sluttet å telle, men nevneverdig er kanskje fire forskjellige utdannelser som hundeinstruktør innen både valp, hverdagshund og hundesport. Jeg synes også det er viktig i mitt virke som instruktør at jeg vet hva mine kursdeltakere går gjennom, både i hverdag og i sport – og en del av den prosessen har også vært viktig for aktiv deltakelse med egne hunder. Resultatet av det er at jeg har ført opp hund til øverste klasse i rallylydighet og IGP, samt klasse 3 i lydighet. Jeg har også deltatt på to norgesmesterskap for belgiske fårehunder. Ellers er jeg forfatteren bak bokserien om Bibbi Bjeff, som tar sikte på å lære de aller minste om hund, og ikke minst – kortserien «Valpetrening – steg for steg» (som du får kjøpt her hos Online Hundetrening). 

Og nå? Ja – nå håper jeg å kunne berike din hundetrening med min kunnskap gjennom kurs her hos Online Hundetrening. Kanskje sees vi?

UTDANNING

NKK Trinn 1 | Godkjent rallylydighetsinstruktør | 2 x 1-årige instruktørutdannelser hos private aktører | 1-årig utdanning innen avansert spesialsøk

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

ER DETTE DET SAMME SOM ET VALPEKURS?

Nei, dette kurset er ment å tas før man skaffer seg hund. Valpekurset vårt er langt mer omfattende, og tar for seg mye mer teori om hund, og praktisk trening av valpen. 

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

HVEM PASSER DETTE KURSET FOR?

Gratiskurset passer for alle som vurderer, eller som er på tur til å skaffe seg hund – enten det er snakk om valp eller voksen hund.

HVORFOR BØR JEG TA DETTE KURSET FØR JEG SKAFFER MEG HUND?

Kurset vil stille en rekke spørsmål som man kanskje ikke har tenkt på, og som gjør at man muligens unngår vanlige fallgruver som mange går i når man skal kjøpe seg hund. Å skaffe seg en hund er et mangeårig ansvar. Derfor kan det være smart å være litt forberedt på det som venter deg.

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.