M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

9 + 1 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

Valpekurs – en god start

Med fokus på en trygg, trenbar og velfungerende valp.

 

Med mål om en hund som FUNGERER godt i samfunnet vi lever i –
skaff deg KUNNSKAP i dag.

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være nybakt valpeeier er både spennende, givende, herlig – og noen ganger, kanskje bittelitt krevende på en og samme tid. Valpen har hele verden foran seg, og som hundeeier er det vår oppgave å veilede valpen på en god måte. Målsetningen er at valpen forhåpentligvis vokser opp til å bli en trygg og selvsikker hund som fungerer godt i samfunnet vi lever i. Da er valpekurs en god start!

På dette online valpekurset er vi opptatt av et godt grunnlag, og å bygge en god relasjon mellom deg og din valp. Samarbeidet mellom hund og eier står derfor sentralt i kurset. Vi legger også vekt på at du som hundeeier skal få et godt hundehold, og at du skal lære mer om trening av hund.

Instruktør:
Hanne Trøan
Forkunnskaper:
Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Instruktøren svarer deg på spørsmål i kurset
Tilgang: 1 år
Pris: Trykk på «Jeg vil vite mer»- knappen for til enhver tid oppdatert pris på kurset
En dame som gir en godbit til valpen sin. Bildet er ment for å illustrere et gratiskurs for kommende hundeeiere.
En liten valp som ser på sin hundeeier for å illustrere valpekurs

En veldig fin innføring i hverdagslydighet. Kurset har fungert som et fint «oppslagsverk» etter at valpen kom i hus. Å ha gått gjennom kurset før valpen kom synes jeg var nyttig, og jeg følte meg forberedt på det vi nå skulle lære sammen. Vi har i tillegg gått vanlig valpekurs med oppmøte. Kombinasjonen vil jeg anbefale til flere, fordi med nettbasert kurs har man også en veileder hjemme. Siden ikke alt er ferdig innlært hos både meg og Sako, er det en utrolig stor fordel å ha tilgang på kurset over så lang tid.

Kristin Ringerike

Valpekurs

På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening. Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset.

Chris Helene Steen

Valpekurs

Trenger jeg en brukerkonto for å delta på kurs hos Online Hundetrening?

Ja, det gjør du. Selv om kurset du skal gå på er gratis, så har alle våre kursdeltakere sine egne private brukerkontoer. Dette fordi du skal kunne ta kurset i ditt eget tempo, og hele veien ha kontroll på din egen fremgang i kurset.

Jeg har en unghund. Er den for gammel for dette kurset?

Absolutt ikke. Dette kurset tar for seg grunnleggende hundetrening med fokus på å forme en hund som er mottakelig for trening, og som fungerer godt i hverdagen sammen med deg. Det er derfor mange elementer i kurset som vil være veldig aktuelt for en unghund, og til og med en voksen hund som kanskje ikke har fått all verdens med trening. 

Jeg har ikke kjøpt kurs hos dere, men lurer på ting. Kan dere svare?

Selv om vi veldig gjerne skulle hjulpet alle, så har vi dessverre alt for få timer i døgnet til det. Vi må derfor prioritere kursdeltakere som har valgt å gå på kurs hos oss. Går du på kurs hos oss så kan du stille spørsmål til din instruktør inne i kurset.

Kategorier