Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

VALPEKURS

EN INVESTERING I FREMTIDEN

🐾 VALPETRENING STEG FOR STEG 🐾

Ønsker du en LYDIG og SAMARBEIDSVILLIG valp? 🐶 Da er dette kurset for deg. I valpekurset vil du lære nøye utprøvde metoder som gjør hundetreningen gøy og givende for både deg og valpen din.

Hanne har hatt fokus på at treningen skal være enkel, lett å forstå, og ikke minst – at den skal virke. Du vil få konkret veiledning i viktige øvelser i hverdagen, slik som at hunden skal ha lyst til å trene med deg, hvordan du lærer den å gå pent i bånd, eller hvordan den kommer til deg hver gang du roper på den. Det er smart å lære valpen slike ting FØR den lærer å overse deg, at den kan dra i båndet, eller at den kan stikke av fra deg 🐕💨🏃

Dette kurset gir deg tilgang på faglig kunnskap, og effektive treningsteknikker som har til hensikt å bistå deg på veien mot å bli en trygg og tydelig hundetrener. Resultatet av det er at du kan veilede valpen din på en god måte inn i fremtiden 🤎 Derfor er valpekurs en god start!

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset

Billigst

kr. 1299,-

God tid og rimelig pris

steg for steg undervisning

tilgang i 1 år

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

Varer lengst

kr. 2499,-

Alltid tilgang

steg for steg undervisning

tilgang på livstid

diplom ved fullført kurs

instruktøren svarer deg på dine spørsmål

HVA SIER VÅRE KURSDELTAKERE?

Trykk på bildene for å lese hver enkelt

 • Veldig fornøyd med kurset! Oversiktlig og faglig bra innhold. Lett å forstå Øvelsene som vises. Lærerikt! Lett å gå tilbake for å repetere de ulike temaene:) Det har vært utrolig bra å kunne gjennomføre dette kurset på nett, da jeg av ulike årsaker ikke kunne delta fysisk på valpekurs. Jeg har tatt flere av kursene og kan virkelig anbefale online hundetrening sine kurs 😊


  Christine Gulliksen

 • Dette var et meget nyttig kurs for oss som hadde vært uten hund i 10 år. Lærte så mye nytt som vi har bruk for hele tiden! Spesielt for oss som ikke bor sentralt, er det helt genialt å følge kurs online! Anbefales sterkt!!


  Ann Ragnhild Krogh

 • Mye god informasjon, tydelig lyd/språk og fine instruksjoner med at instruktør viste i video hva hun snakket om - altså en god blanding av teori og praksis. Informasjon ble delt på en måte som ga god forståelse og innsikt i hvorfor ulike kommandoer og øvelser er lagt opp som de er, og man får en viss forståelse av hvordan en hund tenker generelt sett i disse settingene. Vi fikk mye ut av kurset med vår valp 😍


  Anne-Maren Olsen

 • Nyttig og lærerikt kurs. Vi har trent i vårt eget tempo og det har fungert fint for oss. Veldig nyttig med et online valpekurs når de fysiske kursene her omkring gikk på tidspunkt som ikke passet oss. Fint å få tips og rettledning med en aktiv hund i hus.


  Hilde Kvislavangen

 • Det var svært lærerikt, og ga en god start på et godt samarbeid med valpen. Hun er nå voksen, og fortsatt preget av godt samarbeid og glede, og elsker å jobbe sammen med meg.
  Kurset besto utelukkende av positive læringsmetoder, og ga grunnleggende og god kunnskap om valpen. De treningsøvelsene som inngikk i kurset har vært til stor nytte senere, fordi de har gitt oss et grunnlag vi har benyttet i både rally, utstillingstrening og andre aktiviteter. Anbefales til alle ferske hundeeiere.


  Elin Brattøy

 • Vi har gått andre kurs i tillegg, så jeg var spent på om vi kom til å få utbytte av valpekurset. Det fikk vi! Jeg er veldig fornøyd med at det er så mye teori om hundeatferd og hvordan lese hunden sin. Dette kurset er en skikkelig innertier. Vi kommer til å melde oss på flere!


  Kornelia Arnulf-Sharp

 • Veldig informativt og nyttig kurs for meg som ny hundeeier. Oversiktlig og enkelt opplegg, og ikke minst masse viktig info som hjelper i hundens oppdragelse. Mulighet for å stille spørsmål til hundetrener Hanne, som svarer raskt. Veldig fornøyd 🙂


  Sandra Delgado

 • Jeg har tatt to kurs hos Online Hundetrening nå, og må si at dette ga mersmak. Kursene er godt forklart, enkle å forstå, og elsker at man kan gå tilbake i modulene om man skulle ha behov for det. Mange gode tips og råd, og supert med forklarende videoer. Har anbefalt disse til flere.


  Monica Larssen

 • På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening. Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset.


  Chris Helene Steen

 • Som førstegangs hundeeier var jeg så letta for at det fantes valpekurs på nett. Det var ikke kurs tilgjengelig når jeg hentet valpen hos oppdretter, og jeg ville begynne så fort som mulig når vi kom hjem. Derfor syntes jeg det var så kjekt at Online Hundetrening fantes. Et flott og opplysende kurs med gode veiledningsvideoer! Har hatt stort utbytte av kurset. Jeg kommer også til å gå tilbake i modulene/leksjonene for å få en repetisjon i ny og ned, for jeg vil virkelig at det vi trener på skal sitte skikkelig.


  Viktoria Bergtun

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i valpekurset:

Grunnleggende valpekunnskap
 • Valpens utvikling
 • Hvordan hunder lærer
 • Språk og signaler
 • Hundehold
 • Giftig for hund
Kontakt og samarbeid
 • Viktige verktøy for å lykkes med treningen
 • Etablere en kontakt
 • Øke vanskelighetsgraden
 • Få valpen til å følge deg
 • Innkalling
 • Gå pent i bånd
 • Lære valpen å ta gode valg
Hverdag og oppdragelse
 • Ro og balanse i hverdagen
 • Miljøtrening
 • Sosialisering
 • Å sette trygge grenser
 • Renslighetstrening
 • Valpebiting
 • Alene hjemme trening
 • Håndtering
 • Hilsesituasjoner
SPØR INSTRUKTØREN

Hvis det er noe du lurer på i løpet av kurset så svarer instruktøren på spørsmål under hele kursperioden.

Har du sett videoen?

Her er noen gode grunner til å bli med på valpekurset.

HANNE TRØAN

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

For 15 år siden begynte jeg å ta på meg hunder i pass. Lite visste jeg at det som den gang var ment som selskap til min daværende hund skulle vise seg å bli starten på en reise, og et langt mer omfattende hundeeventyr enn det jeg hadde sett for meg.

For å gjøre en lang historie kort, så endte det hele med at jeg startet mitt eget hundesenter. Den bestod først av et hundehotell for firbeinte besøkende, og deretter en komplett hundeskole for hunder og eiere på alle nivåer. Visjonen var alltid å tilby et trygt og imøtekommende alternativ for hundeeiere hvor man både ble sett og hørt. Det skulle med tiden bli en av Midt-Norges største hundeskoler.

I løpet av alle disse årene som «hundegal» har jeg fått mye faglig tyngde i sekken. Antall kurs og treningstimer har jeg av klokelig visdom sluttet å telle, men nevneverdig er kanskje fire forskjellige utdannelser som hundeinstruktør innen både valp, hverdagshund og hundesport. Jeg synes også det er viktig i mitt virke som instruktør at jeg vet hva mine kursdeltakere går gjennom, både i hverdag og i sport – og en del av den prosessen har også vært viktig for aktiv deltakelse med egne hunder. Resultatet av det er at jeg har ført opp hund til øverste klasse i rallylydighet og IGP, samt klasse 3 i lydighet. Jeg har også deltatt på to norgesmesterskap for belgiske fårehunder. Ellers er jeg forfatteren bak bokserien om Bibbi Bjeff, som tar sikte på å lære de aller minste om hund, og ikke minst – kortserien «Valpetrening – steg for steg» (som du får kjøpt her hos Online Hundetrening).

Og nå? Ja – nå håper jeg å kunne berike din hundetrening med min kunnskap gjennom kurs her hos Online Hundetrening. Kanskje sees vi?

UTDANNING

NKK Trinn 1 | Godkjent rallylydighetsinstruktør | 2 x 1-årige instruktørutdannelser hos private aktører | 1-årig utdanning innen avansert spesialsøk

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

NÅR KAN JEG STARTE Å TRENE MED VALPEN?

Du kan starte å trene valpen din med en gang du får den i hus. Valper er som svamper – de suger til seg læring hele tiden. Det er derfor bare fint om man kommer i gang med valpetreningen så tidlig som mulig. Det gir deg en god mulighet for å tenke forebygging, og lære valpen ting riktig fra begynnelsen av. En god start rett og slett!

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

HVEM PASSER VALPEKURSET FOR?

Valpekurset passer for alle som er på tur inn i, eller står midt i valpeperioden. Ingen tidligere erfaring med hund er nødvendig. Vi har også kursdeltakere som har hatt flere hunder tidligere, men som til tross for det har tatt vårt valpekurs for å friske opp minnet. Kurset har fokus på grunnopptrening av hund, og innholdet vil derfor også være egnet for den som har unghund. 

HVORFOR BØR JEG TA ET VALPEKURS?

Skal du først investere i et kurs, så er valpekurs kanskje et av de viktigste kursene du investerer i. Det handler rett og slett om å lære om hund og trening av hund tidlig, slik at du kan veilede valpen din etter beste evne helt fra start. Veldig mange går i den fella at de velger å oppsøke kurs og kunnskap først når problemene har oppstått, og da er veien ofte lengre å gå. Valpetiden er en helt unik mulighet for å forme ditt nye familiemedlem som skal være en del av livet ditt i mange år fremover. Da vil en god start gi bedre utsikter for en god og harmonisk hverdag både for hund og eier.

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.