Velkommen til Online Hundetrening 🤎 Kurs og utstyr for hund og eier

SUPERHUND

TREN OPP DIN EGEN SUPERHUND

I dette kurset gis det steg-for-steg instrukser til hvordan du kan lære hunden din nyttige triks som du kan få glede av i hverdagen. Vil du lære hunden din å hente gjenstander til deg, bære poser eller vesker, lukker dører og skuffer eller kanskje ta av deg sokkene? Da er dette kurset for deg. Kurset er lettfattet forklart med tekst og klare steg-for-steg forklaringer på innlæring, samt videoer som viser hvordan det kan gjøres. Treningen baserer seg i stor grad på frivillig atferd som betyr at hunden selv får tenke og bli treningsklok underveis.

Det du trenger til kurset er først for fremst noen godbiter hunden elsker (kutt eventuelt ned på mengden mat du gir hunden dersom det går med mye godbiter). Du vil etterhvert også trenge en gjenstand du vil at hunden skal lære seg å hente/bære, noen gamle raggsokker og en bunke med post-it-lapper eller liknende.

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset.
Kurstilgang: 1 år fra kjøpsdato

 

kursets innhold:

Dette er noe av det du vil lære om i kurset:

Target trening

Innlæring av targets som videre kan brukes til å lære hunden nyttige øvelser.

Å plukke opp/hente ting

Lære hunden å plukke opp ting fra bakken, og å hente ting på avstand.

Ta av sokk

Nyttig øvelse for å lære hunden å ta av sokkene

Bære en bag

Hvordan man lærer hunden å bære. Det kan være en bag, eller andre ting man ønsker at hunden skal bære.

Har du sett videoen?

En intro av superhundkurset:

MAREN TEIEN RØRVIK

INSTRUKTØR

MØT INSTRUKTØREN

Maren Teien Rørvik har mastergrad i biologi og etologi med spesialfelt hundeatferd, og er utdannet hundeinstruktør. Med bred erfaring innen problematferd har Maren blitt en ettertraktet instruktør. Maren har de siste årene jobbet fulltid som hundetrener og programleder i NRK-serien Fra Bølle til Bestevenn, og har tidligere gjort seer suksesser som Valpeskolen og Superhundene, samt podcasten “Mitt liv med hund”. Maren og Jørgen har gitt ut bestselgeren “Best sammen” som er å få kjøpt i alle bokhandlere. 

Med egne hunder har Maren konkurrert for landslaget og vunnet VM og nordisk mesterskap i lydighet. Hun konkurrerer idag først og fremst i agility med egne hunder, og snuser litt innom jakt med sin cocker Luring. Maren har gått en rekke ulike kurs i både hundesporter, og som etterutdanning, Maren elsker naturen og friluftsliv, både med og uten hunder og tilbringer mye av sin fritid i fjell og mark.

UTDANNING

Mastergrad i biologi og etologi med spesialfelt hundeatferd, og er utdannet hundeinstruktør.

Populære spørsmål

VANLIG STILTE SPØRSMÅL

NÅR KAN JEG STARTE MED DETTE KURSET?

Du kan starte kurset umiddelbart etter du har kjøpt det.

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG PÅ KURSET?

Du har tilgang på kurset i minst et år. Det gjør at du har veldig god tid på å gå gjennom kursmateriellet. På den måten trenger du ikke å skynde deg, eller føle at det er ting du ikke rekker å trene ferdig fordi du må videre. Og skulle du tenke at det kanskje var et sted i treningen du gikk for fort frem, så er det bare å gå tilbake i kurset og gjøre det på nytt. Du bestemmer.

HVILKE ENHETER FUNGERER NETTKURSET PÅ?

Våre kurs fungerer både på PC, nettbrett og mobil. Flere av våre kursdeltakere kobler seg kanskje opp på TV også, og ser kurset sammen med resten av familien. Det er smart at hele husholdningen lærer om trening av valpen.

JEG HAR EN RABATTKODE. HVORDAN KAN JEG BENYTTE DEN?

Hvis du har en rabattkode så kan du legge inn koden din ved utsjekk når du kjøper kurset. Rabatten vil da trekkes fra ditt kjøp.

HVEM PASSER SUPERHUNDKURSET FOR?

Superhundkurset passer for alle som synes det er gøy og trene nyttige ting med hunden sin, og som ønsker å lære mer om dette. Kurset passer for hunder i alle aldersgrupper. 

FÅR JEG KURSBEVIS ETTER KURSET?

Javisst! Selvsagt får du kursbevis. Vi synes det er så utrolig bra at du velger å gjennomføre kurset, og du skal vite at vi heier virkelig på deg! For å få tilgang til kursbeviset må du fullføre alle leksjoner i kurset.

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR PROBLEMER UNDERVEIS?

Hvis det er tekniske utfordringer du trenger bistand med så tar du kontakt med post@onlinehundetrening.no

Hvis det er utfordringer med treningen, noe du ikke forstår, eller andre ting du lurer på, så er kursets instruktør tilgjengelig for spørsmål i hele kursperioden. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.