M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

2 + 8 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

IGP grunnkurs – Do it yourself

Kreative treningsteknikker du kan gjøre selv!

IGP er verdens største brukshundsport, og brukes også som et avlsverktøy. Her konkurrerer ekvipasjene i 3 forskjellige grupper med øvelser – Spor, lydighet og gruppe C.

I dette kurset vil du lære mer om kreative treningsteknikker innenfor kjente øvelser i IGP sporten. Her får du nytenkende tips om kreative fremgangsmåter for å trene på egen hånd, også i øvelser som normalt sett krever innblanding av en tredjepart. Nå kan du starte med IGP hvor som helst, og når som helst – ja, når det måtte passe deg.

I kurset lærer du om flere øvelser innenfor Gruppe B (lydighet) og lydighetsøvelser i gruppe C.

Kurset passer godt for deg som ønsker å starte med IGP, men ikke helt vet hvordan man kan komme i gang, eller ikke har noe miljø rundt seg. Kurset passer også for deg som allerede er aktiv i IGP sporten, men som ønsker input i hvordan man kan trene kreativt innen IGP. Kurset passer spesielt godt for deg som trener mye alene, og som trenger kreative teknikker for hvordan man kan forberede seg best mulig på egen hånd frem mot prøve.

For å få best mulig utbytte av dette kurset bør du ha grunnleggende kjennskap til hvordan hunder lærer. Du bør også ha en hund som lar seg motivere av mat/lek.

Instruktør: Tore Lislevand
Interaksjon: Du kan stille spørsmål til instruktøren i kurset
Tilgang: 1 år

For mer informasjon om kurset, gå til kurs-siden ved å trykke på knappen: 

 

Kategorier