M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

2 + 14 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

Bakpartskontroll og rygging på fot

Viktige detaljer fra A til Å

Ønsker du en LEKKER bakpartskontroll, og en stabil rygging på fot? Da er dette kurset noe for deg! I kurset går vi gjennom stegvis, og nøye utprøvd innlæring av bakpartskontroll.

Solveig viser deg en metode som er lett å anvende i flere settinger. Du trenger ingen andre hjelpemidler enn godbiter, hendene dine og hunden din. I kurset lærer du hvordan du kan anvende bakpartskontroll i blant annet svinger og vri-øvelser. Denne metoden bidrar til bedre flyt, renere øvelser og en tydelig posisjon på fot. Solveig viser deg også hvordan du kan anvende bakpartskontrollen i rally-øvelser som snurr under marsj, synkron høyre og sidebytte foran. I løpet av kurset kommer det flere tips for mer ryddige og presise øvelser.

I siste del av kurset lærer du hvordan du kan anvende metoden for bakpartskontroll for å få til en stødig rygging på fot. Rygging på fot består av flere deler. I kurset blir du guidet gjennom alle delene som skal til for å glede deg til å trene rygging på fot. I kurset bruker vi flere av rally-øvelsene som utgangspunkt for hvordan anvende bakpartskontrollen. Likevel er dette kurset vel så aktuelt for deg som går LP eller andre hundesporter der fri ved fot er en viktig del av treninga.

Instruktør: Solveig Zetterstrøm
Forkunnskaper:
Hunden må ha lyst på godbiter.
Type kurs: Selvstudie med quiz og oppgaver
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset.
Tilgang: 1 år.

For mer informasjon om kurset, gå til kurs-siden ved å trykke på knappen:

Kategorier