M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

10 + 6 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

Om oss

Er du en fersk valpeeier? Eller har du fått deg hund for første gang? Kanskje du har vært ute i konkurranseringen i en eller annen hundesport? Eller kanskje du til og med jobber med hund? Uansett hvilken kategori du er i, så har vi et kurstilbud for deg. Vi jobber nemlig for å ha et tilbud for alle og enhver.

Online hundetrening består av et spekter med profesjonelle hundetrenere og instruktører som sørger for kvalitetsbevisste kurs med en høy standard. Instruktørene her er spesialiserte innenfor egne fagfelt – hvilket gjør at vi kan tilby deg som kursdeltaker den beste ekspertise innenfor vårt kursutvalg.

Nå kan du med noen få tastetrykk lære om hund og trening av hund fra erfarne og kompetente instruktører fra hele landet.

vi bryr oss

For at du skal få en bedre hverdag med din hund.

Våre kurs bygger på forskningsbasert trening av hund på en måte som skal være enkel å forstå. Kursportalen vår er enkel å bruke, og er designet slik at du kan ha full kontroll over din egen progresjon i kurset. På våre kurs kan du ta deg god tid til å lære det du trenger å vite slik at du blir en super hundetrener for din hund.

PROFESJONELLE INSTRUKTØRER

Vårt team består av mennesker som har unik kompetanse på sine felt. Vi har instruktører kjent fra TV-seriene Superhundene, Valpeskolen, Fra bølle til bestevenn og Dyrepasserne. Vi har også instruktører som har etablert, utviklet og driftet egne hundeskoler og kurskonsept, hundesentre og hundehoteller. Våre instruktører har også gjerne sertifiseringer som instruktører, dommere, testpersonell og operative hundeførere og hundetrenere.

20 års erfaring

Vårt team har over 20 års erfaring med hundetrening og undervisning av alt fra valper og ferske hundeeiere, til erfarne konkurranseekvipasjer på nasjonalt og internasjonalt nivå.

aktive hundetrenere

I Online hundetrening er vi av den oppfatning at en godt balansert kombinasjon av teori og praksis gir mest kunnskap og erfaring. 

Ved å trene og utvikle egne hunder mot konkrete mål kan man kontinuerlig evaluere hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og veldig forenklet – så er det nettopp det hundetrening handler om. 

På denne måten erfarer man fort at hunder er ulike, og at det som fungerer på en hund kanskje ikke fungerer like godt på en annen. Slik er det med oss mennesker også – vi motiveres av forskjellige ting, og vi reagerer kanskje ulikt på forskjellige læringsmetoder. Vi er derfor ikke så opptatt av EN enkelt metode her i Online hundetrening, men mer av å ha en stor verktøyskoffert som gjør mangfoldet av gode løsninger større. Våre instruktører er aktive hundetrenere som hele tiden jobber med atferd, og som kontinuerlig tilegner seg kunnskap om hvordan vi som mennesker kan påvirke hunden på best mulig måte.

KVALITET

Ved hjelp av moderne teknologi kan vi nå tilby deg en undervisningsform som har mange positive sider. 

Våre instruktører legger ned svært mye arbeid for å utvikle kvalitetskurs som gjør at du lære om hund på en effektiv og givende måte. Vårt kursmateriell revideres med jevne mellomrom slik at du hele veien kan holde deg oppdatert. 

ha full kontroll over egen trening

Ved hjelp av våre onlinekurs kan du nå ha full kontroll på egen trening.

Du bestemmer selv både tidspunkt og sted for kurset, og ikke minst for treningen. Det betyr at du har full kontroll over egen timeplan, og kan derfor kombinere andre nødvendige gjøremål i tillegg til å lære om trening av hund. Våre kurs fungerer like bra på mobil og nettbrett som på PC, noe som gjør at du kan ha med deg kurset over alt. Kanskje er det fint med en liten treningsøkt på hytta etter å ha lest litt i en god bok, eller kanskje er det praktisk å se på kurs mens du venter på bussen? Mulighetene er mange, og med våre kurs er det du som styrer dem.

Når du kjøper kurs hos oss så har du tilgang på kurset i minst et år. Det betyr at du kan bruke akkurat det tiden du trenger på at både du og hunden din kan trene på ting frem til dere behersker det.

I tillegg byr det på muligheten for å kunne gå tilbake i treningen hvis det etterhvert skulle oppstå utfordringer. Kanskje er løsningen så enkel at man bare må repetere litt av treningen man gjorde for noen måneder siden.

oppfølging fra instruktør

Et onlinekurs er en fantastisk løsning for veldig mange. Noen ganger hender det imidlertid at man kanskje ikke helt forstår det som blir sagt eller gjort – at metoden du prøver på ikke fungerer på akkurat din hund, eller at det oppstår noe som gjør at man trenger litt individuell oppfølging. Dette er en utfordring i et onlinekurs. Vi har imidlertid lagt det opp slik at du kan stille spørsmål til din instruktør hvis det er noe du lurer på. Dette gjør du inne i selve kurset når du er logget inn med din bruker.

Den røde tråden i våre kurs er til enhver tid en god relasjon mellom hund og menneske. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning på våre kurs. Det vil si at vi belønner hunden for riktig handling. Du vil også lære om hvordan du på en fornuftig måte lærer hunden din regler og grenser i hverdagen. Vår målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund bør nemlig være lystbetont, både for hund, og for eier.

Kvalitet

Våre kurs er utviklet av profesjonelle instruktører med bred erfaring. Slik sikrer vi kurs av høy kvalitet slik at du skal få best mulig utbytte av å gå på kurs hos oss.

oppfølging

Velger du et kurs hos oss, så er instruktøren tilgjengelig for spørsmål under hele kurset. Vi ønsker at du skal lykkes med din hundetrening.

TILGJENGELIGHET

Våre kurs er tilgjengelig for alle og enhver. Uansett hvor du bor så kan du lære om hund hos oss så lenge du har tilgang på internett.

SAMSPILL

Vi tror på godt samspill mellom deg og meg, oss, og vår firbeinte venn. Våre kurs er derfor preget av et godt samspill mellom hund og eier.

Møt vårt
instruktørteam

I vårt team finner du kjente ansikter fra TV, mennesker som har etablert, utviklet og drevet hundeskoler i mange år, instruktører med forskjellige fordypninger og sertifiseringer på sine felt, samt dommere og testpersonell for å nevne noen. 

Felles for instruktørene i vårt team er at de jobber for å tilby deg nettbaserte kurs om hund og trening av hund av høy standard. Vi jobber for å utdanne hundeeiere over hele landet slik at flere mennesker og hunder får erfare et harmonisk hundehold.

Maren Teien Rørvik

Maren Teien Rørvik

Instruktør

Mer informasjon om Maren

Maren har en master i etologi med hundeatferd som spesialfelt. Hun er også programleder i TV hvor hun er kjent for å ha ledet TV-programmet “Superhundene”, "Valpeskolen" og “Fra bølle til bestevenn” på NRK.

Maren har konkurrert på landslaget i lydighet. Hun har også vært både nordisk mester og verdensmester i lydighet individuelt. Maren konkurrerer også i agility og gjeting. Hun har i tillegg tidligere drevet med hundekjøring. Maren driver til daglig foretaket Unity.dog sammen med sin ektemann Jørgen.

Solveig Zetterstrøm

Solveig Zetterstrøm

Instruktør

   
Mer informasjon om Solveig

Solveig er utdannet trinn 1 instruktør, rallyinstruktør og rallydommer. Hun har hatt aktive tillitsverv innen hund siden 2009, sist som Norges representant for rallylydighet i både FCI og Nordic Kennel Union. Hun har i tillegg vært kursholder for dommerutdanninger i NKK.

Solveig driver foretaket Zetterstrøm hundetjenester, og har blant annet gitt ut to filmer om rallylydighet. Hun har i tillegg ført opp en hund til klasse 3, og tre hunder til klasse elite i rallylydighet, hvorav to rallylydighetschampioner. 1 kvalifiserte seg til finalen på NM i 2018 og 2019.

Hanne Trøan

Hanne Trøan

Instruktør

Mer informasjon om Hanne

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019. 

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere 1-årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.

 

Tore Lislevand

Tore Lislevand

Instruktør

Mer informasjon om Tore

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen. 

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant elite lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009.For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.

Nina Trollet Tandberg

Nina Trollet Tandberg

Instruktør

 

Mer informasjon om Nina

Nina har vært aktiv med hund siden starten av 2003.  Hun er NKK instruktør, godkjent rallyinstruktør og dommer i rallylydighet. Hun har hatt flere hunder som har oppnådd championat i lydighet og rallylydighet. Vært kvalifisert til NM i rallylydighet 4 år på rad . Hun er aktiv i hundemiljøet på flere felt.

Nina brenner for det å jobbe med barn og hund. Hun startet gruppen ”Ung med hund” i 2012 sammen med Thomas. 

Utallige barn har hatt gleden av å få være med på faste treningskvelder  hvor mestring og moro har vært hovedfilosofien. 

De har hatt show på flere eldresenter, sirkus på store messer og NKK arrangement. 

Sammen med Thomas driver hun nå Kreativ Fritid – Gøy med Hund og ønsker å dele av sin kunnskap.  

Med positiv energi skal vi lage gode relasjoner mellom hund og barn og ha masse moro.

Ved å la barn og unge ta del i hundeoppdragelsen vil det å ha hund gjøre hverdagen enklere for hele familien. 

Kristoffer Modell

Kristoffer Modell

Instruktør

   

Mer informasjon om Kristoffer

Kristoffer driver Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Vigdis. Han har vært både hundefører og hundetrener i Forsvaret. Fra Forsvaret har Kristoffer en bred bakgrunn, bla.a som seksjonssjef for utdanning av hunder og hundeførere ved Forsvarets hundeskole, & som hovedinstruktør i Forsvarets spesialkommando. 

Kristoffer har en Bachelor i Læringsteori med hovedvekt på atferdsanalyse ved HIOA (60 stp). Innføring i hundefag ved HINT. Utdannet instruktør trinn 2 Patruljehund, Forsvaret. Instruktør trinn 1, Søkshund, Forsvaret. Instruktør trinn 2 brukshund, NKK. Godkjent brukshund-dommer NBF. Godkjent dommer i Forsvaret for patruljehunder og søkshunder. Godkjent mentaltestleder i Forsvaret og NKK. Kristoffer har også konkurrert høyeste klasse i rundering og spor NBF. Sølv i NM, øverste klasse spor. Bronsje i Nordisk Forsvarshund. Han har også godkjent 25 militære tjenestehunder i alle kategorier. Kristoffer har også vært oppdretter av schæferhund siden 2006.

Vigdis Tamnes

Vigdis Tamnes

Instruktør

Mer informasjon om Vigdis

Vigdis driver til daglig Finnsflaen hundeservice sammen med sin samboer Kristoffer. Der driver hun med oppstalling av søkshunder for sivile aktører, samt trener opp og videreselger hunder til ulike etater.

Vigdis har hatt godkjent redningshund i Norske redningshunder, konkurrert i øverste klasse lydighet, konkurrert i øverste klasse rallylydighet, konkurrert i NBF – høyeste klasse spor samt rundering klasse B. Her har hun også vært kvalifisert til NM. Vigdis konkurrerer fremdeles aktivt med brukshundsport. Hun driver også et lite oppdrett av Schæfer.

Thomas Håkonsløkken

Thomas Håkonsløkken

Instruktør

 

Mer informasjon om Thomas

Thomas er oppvokst med hund, og har vært aktiv i flere hundesporter de siste årene. Han er NKK instruktør og godkjent rallyinstruktør. Håkon har hatt 2 hunder aktive i rallylydighet og lydighet.

Sammen med Nina er Thomas aktiv i hundemiljøet på flere felt. Han er genuint opptatt av å jobbe med barn og hund. Han startet gruppen ”Ung med hund” i 2012 sammen med Nina. Utallige barn har hatt gleden av å få være med på faste treningskvelder hvor mestring og moro har vært hovedfilosofien. De har hatt flere show med barn og hunder på eldresenter, sirkus på store messer, og NKK arrangement.

Thomas og Nina driver nå Kreativ Fritid – Gøy med Hund og ønsker å dele av sin kunnskap. Med positiv energi er de opptatte av å lage gode relasjoner mellom hund og barn og ha masse moro. Ved å la barn og unge ta del i hundeoppdragelsen vil det å ha hund gjøre hverdagen enklere for hele familien.

Jørgen Teien Rørvik

Jørgen Teien Rørvik

Instruktør

Mer informasjon om Jørgen

Jørgen er en ettertraktet foredragsholder på områder som omhandler motivasjon, hundetrening og mental trening. Han har vært off-cam hundetrener i NRK-serien Superhundene.

Jørgen har holdt både hundekurs og instruktørkurs over mange år i hele Norden. Han har tidligere også hatt godkjent redningshund på vinter. Jørgen driver foretaket Unity.dog sammen med sin kone, Maren.