Velkommen til Online hundetrening
Tidspunkt
Når du vil
Sted
Hvor du vil

Om oss

Online hundetrening består av et spekter med profesjonelle hundetrenere og instruktører som sørger for kvalitetsbevisste kurs med en høy standard. Instruktørene her er spesialiserte innenfor egne fagfelt – hvilket gjør at vi kan tilby deg som kursdeltaker den beste ekspertise innenfor vårt kursutvalg.

Våre kurs bygger på forskningsbasert trening av hund på en måte som skal være enkel å forstå. Kursportalen vår er enkel å bruke, og er designet slik at du kan ha full kontroll over din egen progresjon i kurset. På våre kurs kan du ta deg god tid til å lære det du trenger å vite slik at du blir en super hundetrener for din hund.

Den røde tråden i våre kurs er til enhver tid en god relasjon mellom hund og menneske. Vi jobber hovedsakelig med positiv forsterkning på våre kurs. Det vil si at vi belønner hunden for riktig handling. Du vil også lære om hvordan du på en fornuftig måte lærer hunden din regler og grenser i hverdagen. Vår målsetning er å bevisstgjøre deg som hundeeier og hundetrener slik at du utvikler deg til å bli en trygg og tydelig hundeeier. Dette bidrar til et godt samspill i treningen. Trening av hund bør nemlig være lystbetont, både for hund, og for eier.