Velkommen til Online hundetrening
Tidspunkt
Når du vil
Sted
Hvor du vil

Hvorfor onlinekurs?

Selv om et onlinekurs aldri kan erstatte et vanlig kurs hvor man deltar i realtid med hund, finnes det mange gode grunner til å delta på et onlinekurs.

Kanskje er det dårlig med kurstilbud der du bor? Kanskje jobber du slik at du ikke har anledning til å delta på et vanlig kurs? Eller kanskje synes du det kan være litt ubehagelig å delta på kurs? Kanskje er du syk, og har problemer med å komme deg på kurs? Eller kanskje har du lang erfaring med hund, men bare kan tenke deg litt ny inspirasjon? Ja – det finnes som sagt mange grunner til å delta på onlinekurs. Med et onlinekurs kan du gå gjennom kurset når det måtte passe deg, hvor som helst i verden. Du bestemmer selv hvor lang tid du ønsker å bruke på kurset, og kan være helt sikker på at du får med deg alt kursinnhold. Du kan også navigere deg tilbake til tidligere leksjoner hvis det er noe du føler du må friske opp i. Valget er ditt.

For første gang i Norge har du nå anledningen til å søke lærdom hos en solid og gjennomført online kurstilbyder på fagfeltet hund. Vårt kurstilbud består av alt fra grunnleggende trening av hund, til læren om hund og hundetrening på et mer avansert nivå – både teoretisk og praktisk. Du kan nyte kurset med en kaffekopp i sofaen, kanskje med et par pauser på stuegulvet for å trene hund. Eller du kan ta en leksjon eller to på en kveld, for så å bruke morgendagen på å trene hund i praksis med det du har lært. Nok en gang – valget er ditt.

Vårt online treningstilbud for hundeeiere er dessuten responsivt, hvilket betyr at våre kurs fungerer like bra på både mobil og nettbrett som på pc.

Er du nysgjerrig på hvordan våre onlinekurs fungerer? Da kan du ta vårt forberedende hundeeierkurs. Det er helt gratis. Vi håper du vil ha et bra utbytte av å delta på våre onlinekurs. Vi håper også at du finner de kursene du leter etter. Om du savner et tema i vårt kurstilbud, kontakt oss gjerne. Vi utvikler stadig nye kurs.