M

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Send oss gjerne en melding.

14 + 9 =

Kunnskap om hund og trening av hund, tilgjengelig for alle og enhver.

Hundeposten

Har du filmer, bilder, historier eller liknende som du vil dele med oss? Da er hundeposten riktig sted.

Vi vil gjerne se dine øyeblikk med hund. Går du på kurs hos oss og vil vise frem treningen? Vi vil nemlig gjerne se. Har du kanskje noen morsomme øyeblikk som kan være til underholdning for andre hundeentusiaster? Eller kanskje har du en generell video som kan være til inspirasjon, nytte eller til glede for andre? Send inn din video/bilde og tekst eller liknende ved å laste det opp nedenfor. Vi kommer til å legge ut de beste innsendingene på våre sosiale medier slik som Facebook, Instagram og liknende. Skriv gjerne også noen ord om innholdet du sender inn.

Følg med på Online hundetrenings offisielle Facebookside for å se om ditt innhold blir valgt ut. Hvis det blir valgt ut vil du motta en flott gave fra oss. Vi gleder oss til å se dine videoklipp enten du har filmet hysterisk morsomme øyeblikk, demonstrasjon av fantastiske ferdigheter eller bare videoer søtere enn sukker. Det eneste kravet er at videoen/bildet må handle om hund, og at du er eier av innholdet.

Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Skriv en tekst om hva som skjer på bildet/videoen. Er det en historie bak hendelsen, eller er det bare et øyeblikksbilde for eksempel?
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 256 MB.