Velkommen til Online hundetrening
Tidspunkt
Når du vil
Sted
Hvor du vil

Ditt innhold

    Vi vil gjerne se dine øyeblikk med hund. Går du på kurs hos oss og vil vise frem treningen? Vi vil nemlig gjerne se. Har du kanskje noen morsomme øyeblikk som kan være til underholdning for andre hundeentusiaster? Eller kanskje har du en generell video som kan være til inspirasjon, nytte eller til glede for andre? Send inn din video/bilde og tekst eller liknende ved å laste det opp nedenfor. Vi kommer til å legge ut de beste innsendingene på våre sosiale medier slik som Facebook, Instagram og liknende. Skriv gjerne også noen ord om innholdet du sender inn.

    Følg med på Online hundetrenings offisielle Facebookside for å se om ditt innhold blir valgt ut. Hvis det blir valgt ut vil du motta en flott gave fra oss. Vi gleder oss til å se dine videoklipp enten du har filmet hysterisk morsomme øyeblikk, demonstrasjon av fantastiske ferdigheter eller bare videoer søtere enn sukker. Det eneste kravet er at videoen/bildet må handle om hund.


    Obligatorisk*

    Ved å klikke «Jeg aksepterer» nedenfor, så aksepterer jeg vilkårene for innsending av innhold til Online hundetrening . Ved å akseptere vilkårene gir jeg Online hundetrening rettigheter til å publisere mitt innhold i sine medier. Jeg bekrefter og at eventuelle personer som synes i innholdet også har akseptert disse vilkårene.

    Jeg bekrefter at innholdet jeg oversender er min eiendom, at jeg er over 18 år og at jeg aksepterer vilkårene ovenfor ELLER Jeg er forelder eller verge til personen under 18 år som eier innholdet, og jeg aksepterer vilkårene ovenfor på vegne av innholdets eier.