Valpekurs online – nå 20% rabatt

valp som leker med draleke

Med mål om en hund som FUNGERER godt i samfunnet vi lever i –
skaff deg KUNNSKAP i dag. Bli med på valpekurs online.valp som leker drakamp med hundeeieren sin

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være en nybakt valpeeier er både spennende, givende, herlig og krevende på en og samme tid. Valpen har hele verden foran seg, og som hundeeier er det vår oppgave å veilede valpen på en god måte, slik at valpen forhåpentligvis vokser opp til å bli en trygg og selvsikker hund som fungerer godt i samfunnet vi lever i.

På vårt valpekurs online er vi opptatt av et godt grunnlag, og å bygge en god relasjon mellom deg og din valp. Samarbeidet mellom hund og eier står derfor sentralt i kurset. Vi legger også vekt på at du som hundeeier skal få et godt hundehold, og at du skal lære mer om trening av hund. Vårt fokus er at du skal bli en trygg og tydelig hundeeier når du skal trene din valp.

I dette valpekurset online vil du lære om viktige treningsteknikker i valpeperioden, slik som kontakt og samarbeid, innkalling, sosialisering, gå-pent i bånd, ro-trening, valpebiting og miljøtrening med mer.
Instruktøren er i tillegg tilgjengelig for spørsmål under hele kurset 💚

Hva sier våre kursdeltakere?

«På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det hele tatt finnes et digitalt alternativ er kjempepositivt! Man får innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging på kurset med informasjon, behagelig kursholder, og videoer som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene og temaer. Positivt at det er flere raser som er representert. Jeg likte også beskrivelsen av hundens ulike uviklingsfaser, og nedlastbart kursmateriell for blant annet miljøtrening. I løpet av kurset har jeg fått svar på ting jeg ikke visste at jeg lurte på engang, men som har vært utrolig nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppsspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere, og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset».

«Kurset var informativt og tydelig, og det var forståelige teknikker som var enkle å trene inn. Jeg liker også måten det trenes på, og fokuset på relasjon mellom hund og eier.”

«Veldig lærerikt kurs. Dyktig instruktør som var tydelig og presis. Har hatt godt utbytte av de ulike modulene med vår valp».

«Veldig lærerikt og detaljert forklart, nyttig for meg som aldri har hatt hund før. Flere ulike moduler med gode øvelser og fornøyd med at det er informasjonsskriv man kan velge å skrive ut :)»

«Bra kurs! Korte greie økter og tydelig instruktør. Gøy at det brukes små valper som ikke har gjort det før 👍🏻»

«Dette var et meget bra kurs. Jeg liker spesielt godt at jeg kan gå frem og tilbake i kurset slik det passer meg. Da har jeg god tid til å trene, i tillegg til at jeg kan gå tilbake i treningen hvis det blir nødvendig».

20% rabatt på valpekurs online ut April

Nå har vi tilbud på valpekurs online, og gir deg 20% rabatt på ditt kjøp. Alt du trenger å gjøre er å legge til rabattkoden APRILVALP ved utsjekk når du kjøper kurset.
Du kan også få tilgang til rabatten ved å trykke her (koden genereres automatisk): Tilbud på valpekurs

 

hundevalp som sitter og ser på hundeeieren sin